Sluiten

Steenbok Waterman Vissen Ram Stier Tweeling
Kreeft Leeuw Maagd Weegschaal Scorpioen Boogschutter

Boogschutter(Sagittarius)
24 november - 23 december
<< Terug

De boogschutter gaat recht op het doel af, zonder omwegen. De boogschutter probeert altijd het leven lekker overzichtelijk en eenvoudig te houden. Versieren gaat dan ook betrekkelijk makkelijk. Seks is gewoon voor de seks. Soms wordt de 'prooi' overdonderd door deze eenvoud. Daar zul u meer rekening mee moeten houden.

De boogschutter houdt erg van vrijheid en zekerheid. Deze combinatie gaat het beste af als de boogschutter een eigen leven kan leiden. Zonder regeltjes van buitenaf. Misschien toch eens overwegen om alléén te blijven, met hier en daar een tijdelijke erotische relatie. Het zou het leven voor de boogschutter, maar vooral voor de omgeving een stuk minder moeilijk maken.

De boogschutter is ook een gedisciplineerd persoon, met een grote zelfbeheersing. De boogschutter is eerlijk en openhartig. De boogschutter kan hierdoor soms wat bot en tactloos door overkomen. Bij een relatie moet er hier en daar toch wat op de woorden gelet worden.

Element - Vuur
Planeet - Jupiter


 
Dag
MaandDe vriendensite voor jullie relatie, ervaringen, verlangens, fantasieën, matching, dating met o.a. Profiel, Vrienden, privé albums en plaatsen van foto's

Fotogratis.nl: Gratis foto's plaatsen in een eigen fotoalbum. Kosteloos uploaden van afbeeldingen.
Eigen online favorieten, waarmee je direct naar je eigen favorieten kunt gaan.
Leden online: 0   Gasten online: 10

zondag 17 februari 2019       
 


Toevoegen aan favorieten Vragen/Opmerkingen/Sugesties/Problemen